محمد حسن آصفری عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار «سراج24» در خصوص فضا سازی برخی رسانه های اصلاح طلب در مورد استیضاح وزیرعلوم و سیاسی خواندن این عمل گفت: مجلس وظیفه خود را انجام می دهد و از همه ی وزرایی که مشغول به کار هستند توقع دارد در چهار چوب ارزش ها و آرمان های انقلاب قدم بردارند، اگر وزیری خلاف این جهت حرکت کند بتبع مجلس به وظیفه ی قانونی خود عمل می کند و از اختیاراتش استفاده خواهد کرد.
وی تصریح کرد: واقعیت امر این است که اگر کسانی که با فضا سازی می خواهند استیضاح وزیر علوم را سیاسی عنوان کنند یک مقدار منصف باشند و بررسی کنند متوجه می شوند که یکی از دلایل استیضاح مجلس این است که شاهد هستیم برخی فضای دانشگاه را برای اتفاقاتی همچون 18 تیر 1378 آماده می کنند!
محمد حسن آصفری در پایان افزود: مجلس اجازه نمی دهد برخی فضای دانشگاه را ملتهب و سیاسی کنند و افرادی که در فتنه 88 نقش آن ها کاملا محرز بوده است مجددا در دانشگاه ها جای بگیرند.



